corbi 1Comuna Corbi a mai făcut un pas spre progres. Deschiderea unei secţii de tricotaje, ce are piaţa de desfacere asigurată pentru firme de renume mondial, precum Prada sau Valentino, a însemnat nu doar crearea a peste 20 de locuri de muncă, ci a deschis calea spre o nouă viziune a ceea ce înseamnă dezvoltare sănătoasă, economie de piaţă, profit, bunăstare.

iclod 3În ultimele săptămâni, impresionanta bază sportivă din Iclod s-a bucurat de găzduirea unui număr semnificativ de evenimente sportive. La mijlocul lunii februarie a fost inaugurată tabela de marcaj electronică recent-instalată, cu ocazia unui meci disputat între echipa localităţii Fundătura şi cea din Căşeiu. Vulturii din Fundătura au câştigat, în urma loviturilor de la 11 metri, spre bucuria suporterilor.

92Comuna Suseni are nevoie urgent de cel puțin 2 miliarde de lei pentru asigurarea cheltuielilor de funcționare ale administrației publice locale. Altfel, spune primarul Doru Radu, ”punem lacătul pe primărie și plecăm toți acasă”. Din cauza alocărilor bugetare vizibil mai mici de la începutul anului, reprezentând sumele de echilibrare ale bugetului local, administrația comunei Suseni se află în imposibilitatea de a-și asigura cheltuielile de funcționare.