01“În comuna Cătina lucrările şi investiţiile se derulează conform graficului şi a bugetului stabilit”, aprecia primarul Alexandru Bota. Echipa contractată continuă lucrările de reabilitare a sediului primăriei, iar la reţelele de apă şi canalizare lucrările se lucrează susţinut pentru ca acestea să poată să fie date în folosinţă cât mai curând posibil.


Intrarea în anotimpul reînnoirii a impus organizarea unei campanii de salubrizare la nivelul comunei, în care au fost mobilizaţi cetăţenii satelor aparţinătoare. De asemenea, în această perioadă, primăria a gestionat o acţiune de fertilizare şi curăţare a păşunilor.
Pentru a veni în sprijinul activităţilor culturale şi a evenimentelor care se organizează la Căminul Cultural din Cătina, administraţia locală lucrează la un proiect de dotare cu instalaţie de sonorizare, investiţie pentru care se vizează obţinerea de finanţare europeană, prin intermediul GAL “Someş Transilvan”.
25 de cătineni vor putea beneficia gratuit de cursurile de formare fermieri, organizate la ei în comună de Fundaţia Civitas, în colaborare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj, cu sprijinul primăriei Cătina. Diplomele obţinute la finalizarea cursului îi va ajuta pe cei care doresc să aplice pentru obţinerea de fonduri europene în agricultură.

02Spectacol de ziua femeii
Doamnele şi domnişoarele din comuna Cătina au avut parte de un cadou special cu ocazia zilei de 8 Martie. Deşi în perioada Postului Mare, dansatorii ansamblului “Muguri de Cătină”, îndrumaţi de instructorii  Raluca Augustin şi Mădălin Todor, au oferit un emoţionat moment artistic tuturor femeilor din comună. Spectacolul, la care au fost invitaţi toţi cetăţenii şi reprezentanţii administraţiei locale, s-a bucurat de prezenţa unor invitaţi de la Cluj, doi tineri solişti de muzică populară, Flaviu Pop şi Alina Lung.

Sărbătoarea Învierii să vă aducă în suflete speranţa reînnoirii şi a dragostei pentru tot ceea ce este frumos şi adevărat în viaţă. Sărbători fericite!
Primar Cătina, Alexandru Bota