primarie panticeu gata 4Odată cu primirea autorizaţiei de construire a podului peste Valea Sărăţii, pot demara lucrările efective la această investiţie importantă pentru comunitatea din Panticeu. În cadrul aceluiaşi proiect de infrastructură, iniţiat de primarul Aron Lungu, este inclusă şi asfaltarea uliţelor Suseni şi Soroş.
“Pregătim şi alte proiecte pentru îmbunătăţirea stării drumurilor din comună. Avem în vedere Uliţa Morii, dar şi regularizarea albiilor văilor Buduşului din Cubleşu Someşan şi a văii din localitatea Cătălina. Vrem, de asemenea, să intervenim cu lucrări de izolaţie la şcoala din Panticeu. Dorim ca anul viitor să ne ocupăm de anveloparea exterioară totală a clădirii, pentru a asigura confortul termic necesar în sălile de curs şi pentru a elimina pierderile de căldură”, a precizat primarul Aron Lungu.
Pe lângă problemele curente, nu puţine la număr într-o primărie, se analizează posibilităţile de atragere de fonduri europene nerambursabile pentru asfaltarea tuturor uliţelor din satele Panticeu, Cubleşu Someşan şi Dîrja.