10Organizat în aceeaşi locaţie, evenimentul s-a desfăşurat, aşa cum s-a obişnuit şi la ediţiile anterioare, pe parcursul a două zile. Sâmbată, 22 august, prima zi a evenimentului a fost dedicată iubitorilor de muzică uşoară. Pe lângă Formația de dans modern Unik Dance a Casei de Cultură din Apahida, pe scenă au urcat solistele Cecilia Șerban şi Ioana Moldovan, precum şi formația de muzică ușoară ”Arpi & Zip Band”. Smiley a încins atmosfera spre finalul zilei, artistul fiind marea surpriză din acest an. Publicul s-a simţit extraordinar, continuând distracţia pe ritmuri moderne, la discoteca în aer liber.

Nici sportul nu a fost uitat. În cadrul programului de sâmbătă a fost alocat un moment tinerilor sportivi ai cluburilor de lupte libere - Club Școlar Viitorul Cluj, taekwondo - Scorpion Taekwondo, baschet - ”For You” Apahida, dar şi sportivului Mariș Ciprian, care a promis apahidenilor centura RXF.
Duminică, 23 august, ziua dedicată folclorului, a fost marcată de prezenţa pe scena din Apahida a solistului Dinu Iancu Sălăjanu. 11Iniţiativa de a invita artistul la Zilele comunei a fost una inspirată, toţi cei prezenţi fiind foarte încântaţi de recitalul extraordinar pe care l-a susţinut apreciatul interpret sălăjan. Trebuie amintiţi şi soliştii Irina Someșan, Antonia Jimborean, Adriana Morocoș, Maria Bărăian, Ioan Moldovan, Cecilia Șerban, George Poponeț și Rostaș Remus, dar şi ansamblurile folclorice Someșul Apahida, Datini Dezmir, Trandafirul de Căian și Ansamblul din Frata, care au completat programul din cea de-a doua zi a manifestării.
Iniţiativa organizatorilor de a ajuta din fondurile obţinute din comercializarea produselor puse în vânzare în cadrul evenimentului, a continuat şi la această ediţie. Acum, prin implicarea voluntară a personalului primăriei şi a crescătorilor de animale din comună, suma adunată a fost donată către două persoane tinere din comună, cu probleme grave de sănătate.
Foto: www.apahida.ro