05“Poştaşul sună întotdeauna de două ori”, spun americanii... La Baciu poştaşul va fi nevoit să revină la uşile cetăţenilor, după ce aproximativ 1.500 de plicuri s-au întors la destinaţie. Nu este o glumă!


“Din păcate, după plecarea vechii poştăriţe, care îi cunoştea pe oameni, noul angajat al Poştei nu a reuşit să identifice noile adrese ale destinatarilor. Datorită dezvoltării puternice a localităţii Baciu, am fost nevoiţi să redenumim cele patru străzi care erau iniţial, acum fiind vorba de 82 de noi străzi. Acest lucru s-a întâmplat acum trei ani, însă marea majoritate a populaţiei nu a operat modificarea în cartea de identitate”, ne explica primarul comunei, Florin Mureşan.
Tot de la dânsul am aflat că în localitatea Baciu se lucrează în continuare la refacerea străzii Magnoliei şi la trotuare. Se aşteaptă însă înlocuirea celor aproximativ 6 kilometri de canalizare şi 5 kilometri de reţea de apă pentru a se putea definitiva lucrările în această zonă.  

Aurel Tămaş şi Andreea Bălan, la Zilele Baciului
Pe lângă invitaţii aleşi pe sprânceană să cânte la Zilele Baciului în acest an, manifestare organizată în perioada 18-19 iulie, organizatorii promit publicului multe alte surprize pe parcursul celor două zile rezervate evenimentului. Atât sâmbătă, 18 iulie, cât şi duminică, 19 iulie, iubitorii sunt aşteptaţi la Gala de Box, organizată cu sprijinul Federaţiei Române de Box.