23Centrul de Informare Turistică este unul din proiectele aflate în derulare în comuna Beliş şi finanţate din fonduri europene. “Am avut aliat timpul favorabil şi am reuşit să facem câţiva paşi la construcţia Centrului de Informare Turistică, pe care sperăm să îl putem finaliza în această vară”, ne-a spus primarul, Viorel Crainic.
Tot din fonduri europene vor fi amenajate, de asemenea, două drumuri forestiere în comună. Edilul preciza că în vederea realizării acestei investiţii a fost semnat deja contractul de execuţie, urmând să fie demarate lucrările efective.
Pe lângă activităţile curente din cadrul primăriei, această perioadă a anului a impus, printre altele, implicarea membrilor aparatului local în distribuirea pachetelor cu alimente de la Uniunea Europeană către cetăţenii beneficiari.  “Am încheiat lista distribuirii ajutoarelor şi totodată am prelungit înţelegerea cu Asociaţia Crescătorilor de Animale şi pentru anul 2015. Cei care aveau deja contract încheiat pot să folosească în continuare păşunile închiriate de primărie”, a adăugat edilul şef.  

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre, bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos! Sărbători fericite!
Primar Beliş, Viorel Crainic