cepariÎn ciuda lipsurilor financiare, administrația comunei Cepari a început acțiunea de reabilitare a drumurilor din localitate. ”Încercăm să venim în sprijinul cetățenilor, așa cum putem. Nivelăm drumurile cu buldoexcavatorul și punem pământ pe unde se poate, pentru a mai astupa gropile enorme, astfel încât să se poată circula cât de cât. Insist cu această problemă: oamenii sunt foarte nemulțumiți de starea infrastructurii rutiere însă suntem legați la mâni și la picioare din punct de vedere financiar.”, spune primarul Cristian Ciobanu.

Pe de altă parte, se lucrează la alimentarea cu apă din Plaiul Oii iar celelalte patru investiții pentru care administrația a obținut finanțare guvernamentală prin PNDL se află în faza de licitație. ”La Plaiul Oii s-a săpat forajul și s-a amenajat puțul, debitul apei fiind de 1 litru pe secundă, suficient pentru nevoile consumatorilor din zonă.  În același timp, am scos la licitație toate proiectele pentru care am obținut finanțare de la Ministerul Dezvoltării: alimentare cu apă Urluiești - Cepari Ungureni - Răcorești și construirea a 3 poduri.
Deși vom avea mult de muncă, abia aștept să atribuim lucrările și să demarăm lucrările la obiective. Toate, în egală măsură, sunt importante pentru comunitate.”, spune edilul șef.
De Înălțare, conducerea Primăriei, alături de elevii școlilor din Cepari va depune coroane de flori în memoria eroilor neamului. ”Având în vedere că suntem în anul Centenarului Marii Uniri, slujba de pomenire ce va fi oficiată, ca de obicei, de Ziua Eroilor, va fi dedicată în primul rând celor căzuți în Primul Război Mondial. Chiar dacă treburile de zi de zi se adună, nu-i uităm pe cei care au făcut sacrificiul suprem pentru ca noi, astăzi, să ne bucurăm de limba noastră și de pământul strămoșesc. Ideea de unitate, de patriotism pe care ne-au insuflat-o se traduce prin eforturile noastre continue pentru o viață mai bună”, a mai afirmat primarul din Cepari.