rociu serbareÎn săptămâna premergătoare sărbătorii Crăciunului, comunitatea din Rociu a intrat pe deplin în spiritul Sărbătorilor de iarnă, grație preșcolarilor și școlarilor din localitate care, sub îndrumarea cadrelor didactice, au oferit momente de caldă emoție cu ocazia programelor artistice susținute sub genericul “Colinde, colinde…”.

Eforturile celor peste 250 de copii de la grădinițele și școlile din comună n-au rămas nerăsplătite. Primăria, sponsorii și consilierii locali l-au convins pe Moș Crăciun că toți școlarii, de la mic la mare, merită cadouri. “Țin să mulțumesc în primul rând societăților comerciale de pe raza comunei – SC Sedomar Grup, SC Romcolet SRL, Agricola Șerbănești, dar și consilierilor locali - care și-au donat indemnizațiile pe luna decembrie, pentru gestul lor, gest care a făcut posibil ca fiecare școlar și preșcolar să primească de la Moș un cadou a cărui valoare a variat între 30 și 35 de lei.”, spune Aurel Bălășoiu, primarul comunei Rociu.
Tot în a doua jumătate a lunii decembrie, Grupul de colindători format din copiii Școlii Gimnaziale “Gheorghe Mocanu” Șerbănești, sub coordonarea Ioanei Neagoe, a fost prezent pe scene din Ștefănești, Mioveni și Pitești, în cadrul unor spectacole dedicate Sărbătorilor de iarnă.

Fie ca spiritul Crăciunului să vă aducă lumină în casă şi în suflet,
iar în Noul An să fim tot împreună, sub semnul aceleiaşi strânse colaborări. Sărbători fericite! La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Rociu
Primar, Aurel Bălășoiu