teiuConducerea Consiliului Județean Argeș a anunțat că în luna martie vor sosi în județ 22 de microbuze școlare noi, reprezentând cel de-al doilea lot de mașini pe care Guvernul îl alocă județului nostru după cel din august 2014. Una dintre cele 22 de mașini va fi repartizată Primăriei Teiu, urmând să servească la transportul elevilor din localitate.


În acest fel se va rezolva problema copiilor care erau nevoiți să meargă pe jos până la școlile la care învață.
În altă ordine de idei, după data de 24 februarie, administrația publică locală a început plățile pentru ultima tranșă a subvențiilor pentru încălzirea locuinței cu lemne pentru perioada decembrie 2014-martie 2015. 14 persoane din localitate au încasat ajutoarele financiare oferite de stat pentru încălzirea locuinței. De menționat este și faptul că din luna februarie, pentru cinci persoane din localitate, amenzile neplătite s-au transformat în ore de muncă în folosul comunității, pe baza unor mandate de executare emise de organele judecătorești. Respectivele persoane au de executat un număr total de 390 de zile de muncă în folosul comunității, măsura fiind reglementată printr-o hotărâre a Consiliului Local. Conform procedurilor în vigoare, în cazul amenzilor neîncasate de unitățile administrativ-teritoriale, pe baza unui dosar realizat de primării în colaborare cu Poliția, Judecătoria poate transforma amenzile în zilele de muncă în folosul comunităţii.

Se va asfalta un drum comunal
”Bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2015 a fost întocmit și depus. Față de anul 2014, bugetul este cu 5 % mai mare. Ca și investiție, avem modernizarea DC 92 , așteptăm să se semneze contractul de finanțare pe care l-am depus în luna decembrie la MDRAP. Drumul are o lungime de 4,8 km și sperăm ca în primăvară să demarăm lucrările de modernizare prin asfaltare”, ne-a declarat primarul Florin Dumitru. În acest an, autoritățile locale își mai propun implementarea a două proiecte cu finanțare prin Grupul de Acțiune Locală și anume, amenajarea unui teren sintetic de sport la școala de centru și achiziționarea unui buldoexcavator pentru lucrări publice.