vulturesti primar viceprimar2016 s-a încheiat pentru administrația locală din Vulturești cu încă un obiectiv finalizat în proporție de 90%, și anume amenajarea de grupuri sanitare interioare la școala primară Vulturești - Mărgești. De altfel, unitatea de învățământ rămâne în atenția executivului pentru o serie de lucrări de modernizare, și anume: înlocuirea acoperișului, hidroizolație și reparații exterioare.

”Pentru realizarea acestui obiectiv, precum și pentru împrejmuirea și amenajarea curții așezământului cultural construit anul trecut, Consiliul Județean ne-a promis sprijin financiar. Tot de la instituția județeană vom primi ajutor și pentru o altă investiție importantă pentru comunitate, și anume modernizarea rețelei de apă a satului Bârzești (aproximativ 400 de gospodării), prin construirea unui bazin de stocare și montarea unei stații de clorinare”, ne-a declarat primărița Irina Poșircă.
Conducerea Primăriei are însă mult mai multe obiective pentru anul în curs și viitor. ”Indiferent de câți bani vom avea la buget, încercăm să turnăm stratul de uzură măcar pe 1 km din DC 51 Bârzești – Vulturești (3 km). Avem proiect și ar fi păcat să nu demarăm investiția. Intenționăm să modernizăm și DC 52A Valea Caselor, cu fonduri europene sau guvernamentale. Imediat cum documentația este gata, vom depune proiectul spre finanțare. Tot cu fonduri europene dorim să reabilităm Căminul Cultural Bârzești”, a mai menționat șefa executivului din Vultureşti, Irina Poșircă.
Tot în cursul acestui an vor fi continuate proiectele începute: introducerea canalizării și realizarea Planului de Urbanism General.