cateasca primarConsiliul Judeţean Argeş a promis ajutor financiar administraţiei din Căteasca pentru realizarea investiţiei privind introducerea reţelei de canalizare în satele Cireşu, Siliştea şi Gruiu. Este vorba de o investiţie amplă, costul realizării celor 35 de kilometri de reţea însumând aproximativ 4 milioane de euro.

“Valoarea foarte mare a investiţiei ne obligă, practic, să depunem acest proiect pe Ordonanţa 28, Guvernul fiind în măsură să acopere cea mai mare parte a acestei investiţii. Vom depune proiectul în cel mult 30 de zile de la aprobarea bugetului naţional, pentru a trece cât mai repede de fazele preliminare necesare derulării investiţiei. Proiectul tehnic există, s-au efectuat ridicările topografice, studiul geotehnic. Toată documentaţia este în regulă, aşa că sperăm ca proiectul să obţină finanţarea. 2.000 de locuitori vor beneficia de această investiţie.”, spune primarul din Căteasca, Eugen Mira.
De Crăciun, din sponsorizările acordate de societăţile de pe raza comunei, administraţia din Căteasca a distribuit pachete consistente tuturor copiilor din localitate, preşcolari şi şcolari.
În ciuda căderilor de zăpadă şi a viscolului, pe drumurile din Căteasca s-a circulat destul de bine, deszăpezirea efectuându-se cu buldoexcavatorul din dotarea Primăriei, utilaj care este echipat corespunzător pentru astfel de intervenţii.