primaria domnestiAdministrația locală din Domnești face toate demersurile astfel încât o parte din cetățenii comunei să aibă apă curentă până la finele anului în curs. Iată că, în urma eforturilor conducerii Primăriei, acest proiect amplu –alimentarea cu apă a localității, se apropie cu pași repezi de finalizare.

”Până în momentul de față avem deja 550 de cereri de branșare. Facem probele de presiune ale rețelei și începem branșamentele. Durează, deoarece procedurile nu sunt deloc simple, cu toate avizele care sunt necesare.”, spune primarul Nicolae Smădu.
Concomitent, se implementează și cel de-l doilea proiect de investiții amplu - sistemul de canalizare, lucrare care, conform declarațiilor edilului șef, se află în grafic.
După apă și canal urmează, în mod firesc, asfaltul, așa că administrația locală va depune un studiu de fezabilitate pentru modernizarea tuturor drumurilor comunale.”Este vorba de 7 km de drumuri comunale –adică toate străzile principale din localitate. Documentația va fi depusă pe Măsura 72, din cadrul PNDR, pentru obținerea fondurilor europene. Până când va fi posibilă modernizarea drumurilor prin asfaltare, cetățenii nu trebuie să-și facă griji că vor avea probleme cu circulația în această iarnă din cauza săpăturilor cauzate de introducerea canalizării. Drumurile vor fi reparate, pe măsură ce se lucrează la canalizare, astfel încât să fie funcționale”, a mai spus șeful executivului.
Încă o veste bună pe localnici! La sfârșitul lunii octombrie, lucrările de modernizare ale Târgului din centrul localității vor fi finalizate! Domneștiul va avea  o piață modernă, care îi va readuce faima de odinioară – aceea de nod comercial între Curtea de Argeș și Câmpulung.