cetateni 1Cei 500 de metri din DC 29 A, “drumul spre stadion”, așa cum îl știe lumea, pe care conducerea Primăriei  îi avea propuși spre asfaltare, au fost finalizați. Urmează, conform spuselor primarului  Claudius Ciobanu, realizarea unui alt obiectiv - reabilitarea și modernizarea dispensarului uman.

”Lucrarea va fi demarată în cel mai scurt tip și va consta în schimbarea instalației electrice, a tâmplăriei, acoperiș nou, modernizarea interioarelor, a canalizării clădirii”, declară edilul șef. Și la școli se intenționează o serie de reabilitări.
”De exemplu, la școala de centru este nevoie să schimbăm țevile grupurilor sanitare, deoarece nu funcționează corect și trebuie revizuită alimentarea cu apă. La fel, la școala din Valea Cetățuii și grădinița Lăicăi se impun reabilitări ale toaletelor. Nu avem fonduri pentru toate, și sperăm în sprijinul Consiliului Județean” afirmă șeful executivului.
Problema privind lipsa personalului din Primăria Cetățeni a fost în parte rezolvată. După avizul ANFP, două posture cheie - secretar și consilier superior achiziții publice, au fost ocupate prin transfer, urmând ca pentru postul de contabil șef să se organizeze concurs.
Încet dar sigur, iluminatul public din localitate va fi modernizat, prin înlocuirea lămpilor existente cu unele economice, cu led-uri, pentru reducerea consumului.