vulturesti 1Anul școlar a început în comuna Vulturești  fără probleme. Toate unitățile de învățământ de pe raza localității (Școala cu clasele I-VIII Vulturești, Școala cu clasele I-IV și Grădinița de la Mărgești, Școala primară și Grădinița de la Bârzești, precum și Grădinița de la Huluba) oferă condiții bune pentru desfășurarea actului educativ, fiind reabilitate și puse la punct.

”Singurele aspecte care trebuie remediate sunt grupurile sanitare externe (prin construirea unor toalete interne) la Huluba și Mărgești. Am făcut o solicitare către Consiliul Județean pentru a ne ajuta cu fondurile necesare”, a spus primărița Irina Poșircă.
Conducerea Primăriei Vulturești a semnat contractul pentru construirea terenului de sport multifuncțional. Firma care a câștigat licitația se va apuca de lucru în cel mai scurt timp. Astfel, elevii și tinerii din localitate vor avea un loc modern pentru activitățile sportive.
Rețeaua de iluminat public va fi extinsă cu încă 300 de metri în satul Bârzești, numărul de gospodării fiind în creștere. Investiția va fi finanțată de CEZ, Primăria suportând doar o mic parte din costuri.
În același timp, investiția privind introducerea sistemului de canalizare continuă în același ritm alert, la fel ca și ridicarea Centrului Cultural, a cărui clădire este deja “la roșu”, urmând a fi realizate finisajele interioare.