tigveniSistemul de canalizare din comuna Tigveni este finalizat. Recepția finală a lucrărilor certifică faptul că investiția este perfect funcțională. Acest aspect poate fi probat și prin faptul că deja aproximativ 70 de gospodării sunt branșate la noul sistem, la care se adaugă instituții precum Școala de centru, sala de sport, Școala specială, magazine.

”Pentru următoarele branșări am decis în Consiliul Local să găsim o formulă astfel încât să-i coste pe oameni cât mai puțin. Vom face branșările cu utilajele proprii și cu oamenii noștri”, declară primarul Dumitru Slătineanu.
Tot în această perioadă au loc recepțiile finale și ale sistemului de alimentare cu apă Tigveni-Bălilești și ale Căminului Cultural.
”Este important pentru noi, ca sfârșitul anului să fie încununat și de finalizarea atâtor obiective importante pentru comunitate. Este semnul că nu am muncit în zadar, că am făcut ceva pentru localnici. Investiția de proporții începută și care va fi continuată anul viitor este sistemul de alimentare cu apă de la Bârsești. Evident, sperăm că 2017 va fi propice pentru noi proiecte, în special pentru asfaltarea de drumuri pe care ne-o dorim cu toții” mai spune edilul șef.

Pregătiri de sărbătoare
La sfârșitul lunii octombrie va fi sărbătoare la Tigveni. Zilele de 28, 29 și 30 ale lunii vor fi dedicate Zilei Școlii și Zilelor Localității, așa cum deja s-a împământenit. ”Ca în fiecare an, pregătim multe activități și evenimente sportive care vor culmina în ultima zi cu un program artistic de excepție. Pe scenă vor evolua ansambluri din Argeș dar și din Brașov –Zărnești și comuna Bătrânu-Prahova. Sper să participe cât mai mulți localnici și invitați, să ne simțim bine la sărbătoarea noastră!”, anunță  șeful executivului din Tigveni.