45Administrația locală din comuna Valea Mare Pravăț a reușit în acest an să asfalteze din fonduri proprii 5 km de drumuri comunale. Căile rutiere modernizate se află în satele Bilcești, Moroiești și Nămăiești.

”Investiția este aproape de finalizare, în sensul că mai avem de executat marcajele. Modernizarea acestor drumuri nu a însemnat doar asfalt, ci și  realizarea de rigole betonate, o lucrare de calitate, de nota 10 am putea spune, fără falsă modestie.”, spune primarul Ion Boncoi.
Așa cum era prevăzut, se lucrează la montarea centralei termice la școala Nămăiești, astfel încât, până la venirea iernii, obiectivul să fie finalizat.
”Am aprobat și un post de paznic la această școală, pentru siguranța elevilor și, în general, a membrilor comunității. Este o măsură care își va avea utilitatea în cel mai scurt timp”, spune edilul șef din Valea Mare Pravăț.
În ceea ce privește mult așteptata investiție privind introducerea  rețelei de gaze naturale în comună, șeful executivului spune că proiectul este tot la faza de obținere a avizelor, această etapă fiind de durată, dat fiind complexitatea obiectivului.