44Lucrările la amenajarea terenului de sport multifuncțional din satul Purcăreni au avansat rapid, astfel că, la începutul lunii septembrie, va putea fi dat în folosință.

”Sunt convins că va avea un  mare impact pozitiv asupra tinerilor din localitate, și în special din Pucăreni. Mă bucur că se anunță o toamnă lungă, astfel încât membri comunității se vor putea bucura de el cât mai mult, până la venirea frigului. De asemenea, Centrul de informare turistică va fi finalizat până la 30 august, urmând ca, până la jumătatea lunii septembrie, să luăm avizele de funcționare și dă dăm drumul la activitate”, spune primarul Dumitru Voicu.

Restanțe mari la gunoi
O mare problemă cu care se confruntă  conducerea primăriei Micești este legată de lipsa unei atitudini civice pozitive a localnicilor. Concret, mulți dintre acești nu plătesc taxele pentru gunoi. ”Am ajuns să avem 900 de milioane datorie către Salubris, societatea care, prin contract, ne colectează de două ori pe lună gunoiul selectat, de la rampele amenajate pe teritoriul localității. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă, mai ales că cei care nu plătesc nu sunt cei mai săraci. Măcar așa aș fi înțeles gestul lor. Nu am încotro decât să fac publică acea listă ”a rușinii”, cu numele datornicilor. Poate, în acest fel, se vor mobiliza!”, spune primarul Dumitru Voicu.