42Rectificarea bugetară, ce a adus la Albeștii de Argeș aproape 9 miliarde de lei vechi, dă posibilitatea conducerii primăriei să-și reconsidere prioritățile și să se gospodărească eficient pentru lucrările aflate în derulare.

”Putem achita mare parte din ceea ce ne-a mai rămas la împrumutul pe care am fost nevoiți să îl facem pentru a acoperi partea neeligibilă a proiectului pe Măsura 322. Vom avea în vedere și pietruirea drumurilor din localitate și vom putea aloca din  buget pentru investițiile în derulare, cum ar fi cea privind montarea de panouri fotovoltaice - parte din proiectul amplu privind eficientizarea producerii de energie electrică”, spune edilul șef Vasile Sava.
Și pentru proiectul derulat cu fonduri guvernamentale ce vizează  extinderi ale sistemului de alimentare cu apă au fost alocate fonduri. Astfel, până în toamnă, se va finaliza introducerea conductei pe cele două străzi rămase fără această utilitate din Albești Ungureni și Pământeni și în Dobroțu și se va construi un bazin de stocare a apei la stația din Albești, pentru ca abonații să nu aibă de suferit în nicio perioadă a anului.
De asemenea, spune primarul Vasile Sava, conducerea primăriei dorește să realizeze un proiect pentru introducerea canalizării pe partea dreaptă a drumului principal . ”Vom grupa 5-7 case și vom face subtraversări. În total, extinderea va avea 3,5 km lungime. Ceea ce le pot spune cu siguranță oamenilor este că, până la jumătatea lui octombrie, sistemul de canalizare de la Albești va fi pus în funcțiune”, a mai declarat șeful executivului.