37Cei 200 de elevi care învață la școala din centrul comunei Cicănești au un motiv în plus să aștepte cu bucurie începerea noului an școlar. Cele două corpuri ale unității arată mai frumos ca niciodată, oferind totodată confortul de care ar trebui să beneficieze toți elevii din județ.

”La 1 august, așa cum era programat au fost încheiate lucrările de reabilitare și modernizare a școlii, cu fonduri europene, prin Programul Operațional Regional. Suntem mândri cu toții de cum arată școala și de faptul că, în ciuda dificultăților și tergiversărilor proiectului, avem finalitatea dorită. Se lucrează în continuare la modernizarea sediului primăriei, aici ritmul fiind impus de fondurile disponibile.”, spune primarul Ion Ionescu.
Atenția edilului șef se îndreaptă, conform spuselor domniei sale, spre modernizarea infrastructurii rutiere. ”După cum se știe, am realizat proiecte pentru asfaltarea a 10 km de drumuri de interes local, adică pentru toate drumurile rămase neasfaltate din localitate. Am reușit, anul trecut și anul acesta, să modernizăm 4 km ( 2,5 km anul acesta și 1,5 km anul trecut), cu fonduri guvernamentale pe OG 28. Așteptăm fonduri pentru a continua!”, a mai spus edilul șef.