99La mijlocul lunii iulie, administrația comunei Ștefan cel Mare a obținut avizul de la Direcția Sanitar-Veterinară Argeș pentru funcționarea târgului de animale din localitate.
”Avizul a fost obținut în urma realizării unor măsuri de igienă și protecție: împrejmuirea locației de comercializare, utilități pentru dezinfecție, apă curentă, rampă de urcat animalele în mașini și amenajarea unui cabinet pentru medicul veterinar. Astfel, în fiecare zi de joi a săptămânii, la târgul din comuna Ștefan cel Mare, comerțul cu animale se desfășoară în cele mai bune condiții”, ne-a declarat primarul Niculae Vidan.
În altă ordine de idei, autoritățile locale au realizat în această lună aprovizionarea cu lemne a unităților școlare de pe raza comunei. De asemenea, sediul administrației locale a fost aprovizionat cu lemne pentru sezonul de iarnă.
Investiția la canalizarea menajeră se apropie cu pași repezi de final. La mijlocul lunii iulie au început lucrările la stația de epurare, urmând ca această să fie achipată. După ce vor fi puse în funcțiune și sistemele de pompare a apelor uzate, lucrarea poate fi considerată finalizată. Încheierea lucrărilor depinde în mare măsură de alocările bugetare ce vor fi făcute la rectificarea programată de Guvern pentru data de 28 iulie.