82Festivalul-concurs „Floarea Argeșelului”, ajuns la cea de-a XVI-a ediție, va avea loc la Hârtiești pe data de 9 august. Organizatorii, Primăria și Consiliul Local, au pregătit un program pentru toate categoriile de vârstă și pentru toate gusturile.
“În primul rând așteptăm cât mai multe înscrieri ale soliștilor de muzică populară și rapsozilor la acest festival-concurs, dat fiind faptul că nu există niciun fel de criteriu pentru a apărea pe scenă, în afară de performanțele artistice. În funcție de sponsorizări, sper să putem acorda premii cât mai consistente.”, spune primarul Petre Andrei.
În afara concursului propriu-zis, pe scenă vor urca Marcela Fota, Diana Călinescu, Daniel Chițulescu, Bogdan Oncioiu, Florina Dinu și mulți alții. Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie vor fi premiate cu câte 100 de lei de către autoritățile locale. Sărbătoarea va începe de la ora 16.00 și va avea loc în centrul localității.
Încă un motiv de bucurie pentru localnici îl reprezintă faptul că administrația a reușit asfaltarea a 600 de metri în satul Dealu.