78Infrastructura rutieră din comuna Dârmănești este într-o continuă modernizare. Începând de anul trecut, administrația locală a început un program de asfaltare în toate satele localității, realizându-se până în momentul de față aproximativ 4 km de asfalt în:  Dârmănești - 780 m, Piscani -1 km și Negreni 1,7 km (două tronsoane).


”Cel mai recent modernizat tronson este în Negreni, și nu ne gândim să ne oprim. Am mai avea în jur de 4 km, în toată comuna, și terminăm de ”aranjat” drumurile mai importante și mai circulate. Avem în vedere pentru viitor drumuri din Valea Rizii, Negreni și Piscani. Oamenii sunt foarte mulțumiți și ne bucură acest aspect” spune primarul Emilian Ciolan.
În ceea ce privește introducerea sistemului de canalizare pe o lungime de 5 km, conform proiectului, în centrul localității, până în prezent au fost introdusă conduct ape 3 km și s-a realizat o stație de pompare. ”Așteptăm bani în continuare pe OG 28 pentru încă 2 km de conductă, stația de epurare și încă 2 stații de repompare. Concomitent, cu fonduri proprii, am început amenajările interioare la corpul vechi al dispensarului. Două cabinete medicale, holul și sala de tratament vor fi reabilitate în primă etapă, urmând ca prin toamnă să reabilităm și celelalte două cabinete, sala de sterilizare și să montăm centrală termică”, a mai declarat șeful executivului din Dârmănești.