66Lansarea noilor Măsuri din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală creează  pentru conducerea administrației din Moșoaia oportunitatea de a spera la concretizarea unor obiective importante pentru comună, în aceeași măsura ca pentru județul Argeș. Este vorba de asfaltarea a două drumuri strategice.

”Mă gândesc la drumul care unește un drum național cu autostrada București – Pitești, și anume drumul ce pleacă din dreptul farmaciei Hințești spre Geamăna - Prundu. Pe teritoriul comunei noastre are 3,5 km, iar asfaltarea lui ar însemna o legătură mult mai rapidă cu exteriorul și diminuarea traficului din Pitești pentru toți acei ce tranzitează orașul spre autostradă. Cel de-al doilea tronson pentru care aș opta să obținem fonduri europene ar fi  drumul ce unește Moșoaia cu comuna Băbana, din dreptul tipografiei din localitatea noastră, spre restaurantul Magic, tronson care, de asemenea, leagă un drum național cu unul județean. Dincolo de importanța lor pentru circulație, cred că și gradul de eligibilitate ar proiectelor ar fi mare, aceste două tronsoane făcând legături importante, și nu văd de ce nu am obține punctaj maxim pentru finanțare. Tot în domeniul modernizării infrastructurii ne gândim la extinderi ale rețelei de canalizare de-a lungul drumului național, spre Poiana Lacului.” spune primarul Florea Ene.
Un alt obiectiv spre care își îndreaptă atenția șeful executivului este construirea unei săli de sport multifuncționale. ”Ne gândim la o sală de sport din panouri sandwich, pentru toate gusturile: handbal, tenis, volei, baschet și fotbal. Cel mai bun amplasament ar fi lângă vechea școală, pe locul unde acum este un teren de baschet, insuficient amenajat” afirmă edilul șef.