49Cu un nivel de încasare al taxelor și impozitelor de peste 60% până la această oră și cu două proiecte importante, derulate cu fonduri europene aflate pe ultima sută de metri, conducerea administrației din Corbeni poate afirma că ”treburile merg bine în comună”.
Se preconizează ca la sfârșitul verii asfaltarea drumului forestier – proiect pe Măsura 125, să fie finalizată. ”Practic am putea spune că în proporție de 90% avem obiectivul terminat. Mai este ceva de lucru doar la o porțiune mică de șanțuri și gabioane, activitate mai migăloasă, care  a necesitat mai mult timp.”, sune primarul Virgil Mateescu.
Proiectul integrat pe Măsura 322 a intrat, de asemenea, în linie dreaptă. ”Terenurile de sport sunt realizate, în această perioadă lucrându-se la nocturnă, asfaltările prevăzute în proiect sunt realizate, Căminul pentru copii este finalizat, iar în ceea ce privește canalizarea, au mai rămas câteva sute de metri unde urmează să fie introdusă conducta și montarea stației de epurare”, anunță edilul din Corbeni.