stolnici loc de joaca 1În comuna Stolnici au demarat în luna martie lucrări de amenajare a unui loc de joacă. Spațiul destinat copiilor este localizat în spatele blocului Poștei, în apropierea școlii și a grădiniței din comună. Investiția este suportată din bugetul local și va fi finalizată până în vară.
Tot în luna martie au debutat și acțiunile de curățenie specifice sezonului de primăvară. Lucrătorii administrației publice locale strâng gunoaiele de pe marginea drumurilor, de pe spațiile publice, îndepărtează vegetația uscată și toaletează pomii.

Activitățile de salubrizare continuă până în preajma sărbătorilor de Paște. ”Am profitat de vremea bună și am demarat curățenia de primăvară în comună, mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale. Fac un apel la cetățenii comunei să se implice în această campanie, deoarece menținerea curățeniei trebuie să fie o responsabilitate care aparține întregii comunități, fie că este vorba despre instituții publice, agenți economici sau persoane fizice.”, afirmă primarul Sevastian Pupăză Roșu.
Călușarii din localitate au luat parte de curând la un eveniment de marcă. Astfel, la mijlocul lunii martie, dansatorii din Stolnici au avut o reprezentație în deschiderea Campionatului European de Lupte, desfășurat la Sala Polivalentă din București.