albestii de argesPrin obținerea finanțării guvernamentale pentru modernizarea a 11,6 km de drumuri în toată localitatea, prin Programul „Anghel Saligny”, administrația din Albeștii de Argeș a venit în sprijinul dorinței cea mai mare a comunității: modernizarea infrastructurii rutiere. ”Lucrările au început deja, dat fiind faptul că noi aveam licitația de mult finalizată. Pentru că încă primăvara nu și-a intrat în drepturi, și nu putem risca un îngheț, se amenajează deocamdată șanțurile.”, a declarat Cristian Ștefan - angajat al Compartimentului „Achiziții publice” din cadrul Primăriei Albeștii de Argeș.

În afara obiectivelor ce vor cu fi realizate cu fonduri proprii - cum este continuarea modernizării centrului localității, conducerea administrației a reușit atragerea de fonduri europene. „Avem deja semnate contracte în cadrul PNRR - eficientizarea energetică, respectiv modernizarea Școlii Ungureni și înființarea a două stații de încărcare electrică, dar și înființarea de piste de biciclete - așadar infrastructura verde. Pistele vor avea o lungime de 1 km, pe o parte și cealaltă a drumului național, de la intrarea în Curtea de Argeș. Zona este foarte tranzitată de turiști, de amatori ai acestui sport și, cu siguranță, pistele vor fi folosite și de copiii noștri, care folosesc foarte des bicicletele. O altă solicitare de finanțare depusă în cadrul acestui program național de reziliență se referă la dotarea școlii de centru cu mobilier și echipamente IT iar o alta, pentru reabilitarea Căminului Cultural.”, a declarat primarul Gabriel Popa.

Ambițioase, dinamice, harnice, emotive și eficace, ne faceți tuturor viața mai frumoasă, fie că sunteți mame, soții, iubite. La mulți ani tuturor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!
Primăria și Consiliul Local Albeștii de Argeș
Primar, Gabriel Popa