32Deși suspendat din funcție pe motiv de incompatibilitate în urma procesului cu ANI, primarul comunei Vulturești, Liviu Poșircă declară că se va ocupa fără niciun fel de reținere sau recompensă materială de toate investițiile aflate în derulare în localitate, pentru comunitate. De altfel, domnia sa afirmă că va epuiza toate căile de atac ale deciziei, conform legii.
”Mai sunt patru căi de atac pe care le voi urma pentru a dovedi că nu există vreun motiv care să mă împiedice să dețin, în continuare, funcția de primar. Pe 11 septembrie se va judeca termenul de anulare al ordinului de judecată, pe 16 septembrie la Înalta Curte – contestația în anulare, am făcut recurs tot la Înalta Curte pentru decizia de suspendare, termenul nefiind încă stabilit și, de asemenea, va avea loc revizuirea cazului, din nou termenul nefiind încă decis. Indiferent de deciziile judecătorești în urma acestor căi de atac, mă voi implica pentru finalizarea investițiilor din comună pe care le-am început”, a declarat Liviu Poșircă.
Obiectivele menționate vizează atât modernizarea infrastructurii cât și a învățământului și culturii. ”Avem în lucru reabilitarea și modernizarea a două unități de învățământ, școlile din Vulturești și Bârzești, ambele investiții derulându-se cu fonduri europene, prin Programul Operațional regional. Cu fonduri proprii, locale, doresc să amenajez un teren de sport pentru elevii Școlii Mărgești. Continuă lucrările la sistemul de canalizare, proiect derulat cu fonduri guvernamentale pe OG 28 și sunt optimist că până în 2018 acest obiectiv de mare amploare va fi finalizat, ca de altfel toate investițiile aflate în derulare. Tot cu fonduri proprii, în luna august dorim să asfaltăm ulița Toboșari, în lungime de 840 de m. Așteptăm începerea lucrărilor la Căminul Cultural, investiție licitată în martie, care se va desfășura prin Compania Națională de Investiții. În procedura de licitație de află și podul de la Bârzești, contractual de finanțare cu Consiliul Județean fiind semnat. Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că am realizat, de curând, tot cu fonduri proprii, 250 de metri de șanțuri betonate de la DN 73 către cătunul Albulești”, a declarat Liviu Poșircă.