darmanesti primar 2Întrerupte în urmă cu ceva ani din lipsa fondurilor, lucrările la sala de sport din incinta Școlii de centru Dârmănești vor fi reluate. Consiliul Județean Argeș a alocat pentru acest obiectiv suma de 400.000 de lei, la care se vor adăuga 100.000 de lei de la bugetul local. „Sperăm cu acești bani să putem monta acoperișul și să realizăm lucrări la interior. Exteriorul, cel mai probabil, îl vom lăsa pentru anul viitor.

Tot la Școala de centru vom demara, cât de curând, cu bani de la buget, lucrările de construcție a unui nou corp de clădire, care va adăposti Biblioteca comunală, dar și trei birouri destinate angajaților școlii. De asemenea, vom continua și anul acesta campania de reabilitare a infrastructurii rutiere, prin asfaltarea a încă trei tronsoane: Drumul lui Banu, Sfânta Elena și Drumul CAP-ului. Nu în ultimul rând, din luna martie vor începe și lucrările de reabilitare la exterior a Căminului Cultural.”, detaliază primarul Emilian Ciolan.

Mobilier la noul loc de joacă
În luna februarie, firma desemnată să se ocupe de amenajarea locului de joacă din incinta Grădiniței de la Valea Nandrii a montat mobilierul specific, urmând ca, imediat ce temperatura exterioară va permite, să fie montat și tartanul. Este al doilea loc de joacă realizat în comuna Dârmănești, după cel din fața școlii de centru, finalizat anul trecut.

Fiecare răsărit de soare să vă aducă o dorință, iar fiecare apus, să v-o împlinească. 8 Martie fericit și un an plin de realizări, doamnelor și domnișoarelor!
Primăria și Consiliul Local Dârmănești
Primar, Emilian Ciolan