28În afara modernizării infrastructurii (proiectul privind introducerea gazelor naturale în localitate și asfaltarea drumurilor din comună aflate în derulare), edilul șef din Valea Mare Pravăț, Ion Boncoi are pe lista de priorități și construirea unui teren de sport multifuncțional. Evident, investiția va fi realizată cu fonduri proprii.
”Este nevoie de așa ceva în comună, ideea amenajării unui teren de sport multifuncțional venind la de la foarte mulți tineri din localitate. Deocamdată trebuie să achiziționăm terenul potrivit, această procedură fiind puțin mai de durată. Imediat cum vom avea locația, vom începe lucrările. Va fi un teren de sport cu gazon sintetic, adaptat pentru volei, baschet, handbal, tenis și fotbal, cu tribune, vestiare, nocturnă. Este păcat ca într-o localitate cu atât de mulți iubitori de sport și cu tradiție în fotbal să nu avem decât terenul mare, cel actual. Cred că este o investiție ce va fi apreciatămai ales în contextul în care se pune din ce în ce mai mult accentual pe dezvoltarea fizică a tinerilor și îndemnarea acestora către activități în aer liber”, declară primarul Ion Boncoi.
În altă ordine de idei, se așteaptă  ca vremea să fie mai puțin capricioasă pentru a putea fi continuate lucrările de asfaltare. De asemenea,  pe perioada vacanței de vară, la Școala Gura Pravăț va fi realizată încălzirea centrală.