darmanesti 1Compania internațională „Beycelick Gestamp”, specializată în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de componente auto, va deschide până la 1 octombrie o a doua fabrică pe raza comunei Dârmănești. Se vor crea astfel peste 650 de noi locuri de muncă, pentru care sunt așteptați să aplice cetățeni din Dârmănești, dar și din localitățile învecinate.

„Fac un apel în acest sens la colegii primari din zonă - Mioveni, Micești, Coșești, Pietroșani, Domnești, Vlădești, Stâlpeni etc, să disemineze această informație către cetățenii din aceste comune. Este o bună oportunitate pentru cei care se califică în meseriile solicitate de către acest angajator să lucreze într-o firmă recunoscută la nivel internațional, într-un mediu cu adevărat profesionist. Angajatorul asigură transport gratuit către și de la locul de muncă precum și alte beneficii.”, spune Emilian Ciolan, primarul din Dârmănești.
Iată care sunt locuri de muncă disponibile în cadrul companiei:
Mentenanță
# electricieni
# mecanici
# sculeri-matrițeri
Logistică
# șef echipă
# recepționist marfă
# stivuitoriști
Producție
# operatori presaj
# operatori sudură
Beneficii
# ore suplimentare plătite
# tichete de masă
# transport gratuit pe rute predefinite
# bonusuri lunare și prime de sărbători
# mediu de lucru interactiv
Detalii de contact
Email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel.: 0790. 803.358

Corp nou la Școala de centru
După realizarea terenului de sport dar și a unui loc de joacă în incinta Școlii de centru, administrația din Dârmănești a planificat în acest an o nouă investiție în perimetrul acestei unități școlare. Este vorba de ridicarea unui nou corp de clădire, care va include biblioteca, amenajată la ora actuală în incinta școlii,  dar și trei birouri destinate personalului didactic. „Investiția o vom derula cu bani de la bugetul propriu. Vom demara cât mai repede lucrările, pentru a putea finaliza construcția până la începerea anului școlar 2023-2024. O altă veste bună legată de infrastructura școlară este aceea că anul acesta vom reîncepe lucrările la sala de sport din incinta aceleiași unități școlare. În acest sens vom primi o finanțare de 400.000 de lei de la Consiliul Județean Argeș. Același for ne-a alocat anul acesta 200.000 de lei pentru reparații capitale, la exterior, la Căminului Cultural, clădire reabilitată la interior anul trecut și la care a fost realizată încălzirea în sistem centralizat. De asemenea, vom amenaja aici și un grup sanitar. Campania de modernizare a drumurilor locale va continua și anul acesta, prin asfaltarea a încă două tronsoane. Este vorba de Drumul lui Banu și Sfânta Elena, în lungime totală de aproximativ 800 de metri. În câteva săptămâni vom definitiva și lucrările la locul de joacă amenajat la grădinița de la Valea Nandrii, acolo unde mai trebuie montat tartanul și instalat mobilierul specific.”, a detaliat primarul Emilian Ciolan.
Nu în ultimul rând, administrația din Dârmănești a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare aferent investiției „Prima înființare a rețelei de canalizare și stație de epurare a apelor uzate în satele Negreni și Piscani”. Ministerul Dezvoltării va aloca pentru acest obiectiv, aflat deja în faza de proiectare, peste 15 milioane de lei.