nucsoara primar2022 a fost un an bun pentru Primăria comunei Nucșoara, aceasta este concluzia trasă de primarul Ion Cojocaru, după trecerea în revistă a realizărilor de anul acesta. ”100% am îndeplinit ceea ce ne-am propus, chiar dacă a fost un an greu. Am avut așteptări realiste, nu ne-am propus lucruri enorme. Chiar am realizat mai mult decât gândeam la începutul anului că vom face. Au apărut anumite oportunități și am profitat de ele”, declară primarul Ion Cojocaru.

Alimentarea cu apă a satului Slatina, amenajarea gospodăriei de apă în satul Gruiu, reabilitarea grădiniței Slatina, amenajarea unui punct ecumenic în satul Sboghițești, obținerea fondurilor pentru modernizarea drumurilor din Slatina și realizarea racordurilor la apă (Programul ”Anghel Saligny”) sunt câteva dintre obiectivele punctate de administrația comunei Nucșoara în 2022. De asemenea, a fost obținută finanțare europeană prin PNRR pentru lucrări de eficientizare energetică la cele două cămine culturale și a fost depus proiect pentru realizarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice în satul Sboghițești. La fel de important este și proiectul privind amenajarea turistică a celor patru sate ale comunei, precum și cel de remediere a alunecării de teren de pe DC 268, lucrări care vor începe anul viitor.
Sfârșitul de an va aduce bucurie pe chipurile copiilor din Nucșoara întrucât Moș Crăciun va ajunge și anul acesta cu cadouri la ei. Ajutoarele de nădejde ale Moșului sunt, ca în fiecare an, autoritățile locale.

Sărbătorile de Iarnă să ne călăuzească pașii pe calea credinței, împăcării și împlinirii. Fie ca nașterea Domnului să ne lumineze casa! Crăciun fericit! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Nucșoara
Primar, Ion Cojocaru