recea primar nou 5Pe timpul vacanței de vară a elevilor, în unitățile școlare din comuna Recea vor fi realizate anumite lucrări de întreținere și reparații. Astfel, pe lângă obișnuita curățenie, la Școala Gimnazială și la Grădinița Recea, în camerele centralelor termice se va monta rigips ignifug ca măsură de protecție în caz de incendii. Totodată, în incinta școlii va fi amenajată o cameră specială pentru depozitarea produselor din Programul ”Laptele și cornul”.

Schimbând registrul, lucrările de modernizare a DJ 504 Popești – Buzoești se îndreaptă spre faza finală, acestea urmând să fie gata anul acesta. ”Pe teritoriul comunei Recea se mai lucrează la podul de la ieșire spre Izvoru și mai sunt de făcut rigole în fața sediului Primăriei. La celălalt pod, cel spre Buzoești, reabilitarea fost finalizată”, precizează primarul Doru Dragu.  

Târg de Sf. Pantelimon
La sfârșitul lunii iulie, de Sf. Pantelimon, în comuna Recea se va organiza tradiționalul târg de vară. Vor fi prezenți comercianți de fructe, legume, dulciuri și produse de artizanat, atât din județul Argeș cât și din localitățile limitrofe. Nu vor lipsi nici terasele cu mici și bere, iar pe scena târgului vor urca artiști locali care vor întreține atmosfera de sărbătoare. Primarul Doru Dragu invită locuitorii comunei și pe toți cei care doresc să se distreze și să uite de griji să vină la târgul de Sf. Pantelimon.