127Ziua Eroilor a fost sărbătorită și în comuna Cepari, la slujbele de comemorare oficiate participând atât conducerea administraţiei locale, prin primarul Gheorghe Minculete, cât şi elevii şcolii din Cepari. Aceştia, sub îndrumarea directorului prof. Nicolae Găvan, au susţinut şi un mic program artistic, pentru a cinsti cum se cuvine memoria celor căzuţi pentru neam şi ţară.
“Este firesc ca întreaga comunitate să participe la comemorările eroilor noştri, mai ales tineretul din localitate, pentru ca să nu uităm jertfa familiilor ce şi-au pierdut soţii, copiii, taţii şi în special jertfa soldaţilor noştri. Mă bucur că, de la an la an, suntem cu toţii mai aplecaţi spre cele sfinte şi spre tradiţii, ceea ce înseamnă că spiritualitatea poporului român nu va pieri”, ne-a declarat primarul Gheorghe Minculete.
În altă ordine de idei, au început lucrările de modernizare şi reabilitare a Școlii Ungureni, proiect derulat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.  Investiţia va fi finalizată până la începutului anului şcolar viitor.