126Deşi, conform proiectului, data de finalizare a terenurilor de sport din comuna Mozăceni este 1 septembrie, lucrările sunt mult mai avansate. Astfel, terenul de sport din satul Mozăceni este aproape gata.
„Se lucrează intens şi la cel din Babaroaga şi sunt convins că tinerii de- abia aşteaptă să le încerce. Terenurile sunt prevăzute cu gard înalt de 6 metri, gazon sintetic, piste de alergare, coşuri de baschet, porţi, toalete ecologice cu duş şi câte o mică tribună de 24 de locuri. Trebuie menţionat că aceste investiţii sunt realizate pe fonduri europene, prin proiectele câştigate de administraţia locală prin intermediul Grupului de Acţiune Locală.”, ne-a declarat primarul Lucian Cioran.
Din păcate, comuna Mozăceni nu a fost pe lista UAT-urilor care au primit bani pe OG 28 pentru investiţiile în derulare.
„Avem şi noi sistemul de canalizare început de acum 7 ani. Chiar şi anul acesta am mai lucrat, însă mai avem de îngropat 7,5 km de conductă din 11,5 km, cât cuprinde întreg proiectul, de montat cele două staţii de epurare şi cele 7 staţii de pompare. Eu sper că ne vor avea în vedere cât de curând cei de la Guvern, deoarece este un proiect important la care deja s-a lucrat în proporţie de 30%”, a mai spus edilul şef din Mozăceni.

Ședință festivă
Cetățenii din Mozăceni care anul acesta au împlinit 95 de ani, gospodarii fruntași ai comunei și cuplurile care au strâns 50 de ani de căsătorie au fost premiați de către administrația din Mozăceni pe 10 mai, în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local. De asemenea, Izvoranu G. Ion, fost lucrător în cadrul Romtelecom, a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei.