111Viceprimărița localității Davidești, Mirela Cismaru are în plan două acțiuni importante pentru comunitate. Este vorba de decolmatarea canalelor mari din întreaga comună, șanțuri care sunt, conform spuselor domniei-sale, acoperite cu pământ și care nu au mai fost curățate de ani de zile. De asemenea, izlazul din Voroveni va fi curățat.
”Am mai refăcut în toți anii anumite zone și am curățat șanțuri permanent, dar pe cele mai puțin adânci. Din păcate, nu toate dintre aceste canale sunt situate pe marginea drumurilor, așa că accesul la unele nu poate fi asigurat, pentru a interveni cu buldoexcavatorul. Ne ajutăm cu cei ce primesc ajutor social și vom săpa cu târnăcopul pentru eliminarea pământului. Estimez că sunt cel puțin 3-4 km de asemenea canale în comună și că vom termina în maxim 2 săptămâni”, spune viceprimărița din localitate.
O altă prioritate este curățirea islazului din satul Voroveni. ”Este nevoie de 40-50 de oameni cu drujbe pentru a curăța vegetația crescută aici. Practic, islazul s-a împădurit și avem nevoie de el pentru animalele rămase, puține de altfel, din zonă.”  a mai declarat viceprimărița Mirela Cismaru.
Elevii școlilor din Davidești, alături de conducerea școlii și de profesori au comemorat Ziua Eroilor susținând un mic program artistic în cinstea celor căzuți pentru apărarea pământului românesc și a valorilor naționale.