stalpeni primar 3”2021 este cu siguranță cel mai greu ani dintre toți pe care i-am traversat ca edil la Stâlpeni. Nu știu dacă pandemia a afectat atât de mult economic vorbind, lucrurile, ci mai ales luptele politice și instabilitatea care guvernează țara. Lipsa banilor se resimte acut la nivel de Primării. Am luat din banii de investiții pentru a acoperi plata asistenților personali și a utilităților. Suntem practic la limita supraviețuirii, și dacă nu se întâmplă ceva în curând, nu știu cât vom mai putea merge în acest sens”, declară primarul Gabriel Șerbănoiu.

Cu toate acestea, în comună se văd schimbări, implementându-se proiectele începute și realizându-se lucrări strict necesare pentru buna gospodărire.
# Au fost finalizați 8 km de sistem de canalizare în Rădești, Cotoreni și Cicu Preoteasa, 2 tronsoane de care vor beneficia aproximativ 200 de familii;
# Au fost asfaltate, cu fonduri proprii, un drum din Rădești, în lungime de 800 m, și unul de 1,2 km, în satul Livezeni;
# S-au reabilitat drumuri în toată localitatea, tronsoane afectate de inundațiile din acest an;
# Au fost desfundate și refăcute canale de scurgere a apelor pluviale;
# S-a întocmit proiectul pentru realizarea încă unui foraj pentru suplimentarea debitului de apă în satul Livezeni;
# S-a demarat realizarea unui proiect pentru construirea unui dispensar nou;
# S-au realizat o serie de reabilitări la școli și s-au montat centrale termice noi;
# S-au continuat lucrările la Căminul Cultural Livezeni, care este în proporție de 99% gata;
”Am alocat 20.000 de lei din fondul de rezervă pentru finalizarea lucrărilor la Căminul Cultural. În primăvara anului viitor va fi amenajată și curtea instituției, și va fi dat în folosință. Am finalizat și pregătirile pentru iarnă, achiziționând material antiderapant și, ca de obicei, am încheiat un contract cu o firmă specializată, pentru deszăpezire”, a mai spus șeful executivului din Stâlpeni.