97Autoritățile comunei Domnești au primit vești bune legat de investițiile derulate cu fonduri guvernamentale! În această lună, Guvernul a alocat fonduri administrației publice locale pentru continuarea a două proiecte, alimentarea cu apă a localității și modernizarea târgului săptămânal.


”Am primit 200.000 de lei pentru lucrările de modernizare la piață, târgul săptămânal cum este cunoscut de toată lumea. Este un proiect început în urmă cu 6 ani și am mai avea nevoie de încă 800.000 de lei pentru a finaliza investiția. Pentru proiectul de alimentare cu apă am primit 1 milion de lei pe OG 28. Avem lucrări efectuate și neplătite în valoare de 650.000 lei, le vom achita, iar cu restul banilor vom continua investiția. Ar mai fi necesar încă un 1 milion de lei pentru finalizarea distribuției apei, sperăm că vor mai sosi și alte fonduri la rectificarea bugetară de luna viitoare. Alimentarea cu apă este o investiție începută în urmă cu 9 ani, dar mulți ani nu am primit bani, astfel că lucrările au stagnat. Ultima perioadă a fost însă una bună pentru comunitatea din Domnești, s-au primit fonduri guvernamentale pentru continuarea mai multor investiții”, ne-a declarat primarul Nicolae Smădu. Totodată, în această perioadă, administrația publică a comunei Domnești se află în derulare cu procedurile de licitație pentru canalizarea menajeră.

Ziua Comunei, pe 28 iunie
21 Mai- Ziua Eroilor a fost marcată în mod tradițional de comunitatea locală și autoritățile din Domnești. Elevii și reprezentanții administrației publice locale au depus coroane cu flori la Monumentul Eroilor din centrul comunei, iar preoții din localitate au ținut o slujbă de pomenire. Din programul manifestărilor dedicate Zilei Eroilor nu au lipsit cântecele și poeziile patriotice interpretate de copiii de la Școala Gimnazială Domnești. Pe de altă parte, autoritățile pregătesc pentru finalul lunii iunie o nouă ediție a Zilei Comunei Domnești, eveniment care atrage an de an sute de argeșeni în comuna din nordul județului. Anul acesta, sărbătoarea comunei Domnești va avea loc pe data de 28 iunie.