95În funcție de nivelul încasărilor din taxe și impozite de la sfârșitul lunii iulie, conducerea administrației locale din Dârmănești va hotărî dacă în acest an vor fi refăcute interioarele corpului vechi al dispensarului uman din localitate. Primarul Emilian Ciolan este optimist în această privință, deoarece investiția nu se ridică la mai mult de 300 de milioane de lei vechi.
”Sunt necesare lucrări de retencuire, zugrăvire, vopsire, pentru ca și spațiul unde funcționează cabinetele medicilor de familie să fie unul propice activității medicale. În schimb, în corpul nou al dispensarului am montat ecograful și am avansat discuțiile cu un medic specialist în acest domeniu. Așteptăm ca în cel mai scurt timp să înceapă consultațiile”, spune primarul din Dârmănești.

2 miliarde pentru canalizare
O altă veste bună pentru comunitate este că lucrările la introducerea canalizării continuă. ”Am primit, după ani de zile de așteptare, 2 miliarde de lei vechi pe OG 28, pentru canalizare. Evident, deja se lucrase în avans, însă tot este mai bine decât nimic, așa că putem să menținem ritmul investiției. Sper să fie doar începutul și să nu stagnăm iar pentru o perioadă nedefinită, așa cum s-a mai întâmplat”, spune edilul șef din Dârmănești.