891 Iunie – Ziua Copilului va fi o zi deosebită pentru copiii din comuna Buzoești. Autoritățile locale pregătesc o serie de manifestări dedicate acestei zile, punctul culminant fiind constituit de Cupa ”1 Iunie”, competiție sportivă organizată pe terenul din satul Șerboieni. Copiii se vor întrece la handbal, fotbal și atletism, iar cei mai buni sportivi vor fi premiați de administrația publică locală cu mingi și echipamente sportive.
Până la Ziua Copilului, pe 21 mai, de Sărbătoarea Înălțării, la nivel local a fost sărbătorită Ziua Eroilor. În cadrul manifestării, elevii Școlii Vulpești au interpretat cântece și poezii patriotice, iar la Monumentul Eroilor din sat au fost ținute slujbe de pomenire și depuse coroane de flori.
În ceea ce privește lucrările aflate în desfășurare, canalizarea menajeră ocupă cel mai important loc în acest moment. Se lucrează în satele Șerboeni și Ionești, investițiile făcând parte dintr-un proiect derulat de Primăria Buzoești în colaborare cu operatorul regional SC Apă Canal Pitești. Proiectul prevede execuţia unei reţele noi de canalizare în lungime de 21,3 km şi a 8 staţii de pomparea apei uzate împreună cu conductele de refulare aferente în lungime de 5,8 km. ”În urma unei greșeli de proiectare, câteva străzi din localitate au fost omise la introducerea canalizării. Le-am identificat și am înaintat o adresă în acest sens operatorului regional de apă în vederea includerii în proiect. Sunt străzi din satele Bujoreni, Cornățel și Vulpești. Sperăm ca anul viitor și restul străzilor să beneficieze de canalizare”, ne-a declarat primarul Ion Tănase.
Pe de altă parte, luna viitoare, administrația publică locală va începe lucrările la vestiarele de la baza sportivă din satul Șerboieni, pe baza unui proiect finanțat cu fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală.