87Administrația comunei Boteni a primit în această lună fonduri pentru continuarea celor două proiecte derulate cu fonduri guvernamentale pe OG 28. Este vorba despre canalizare și asfaltare de drumuri. Primarul Vasile Leau spune că o parte din bani vor trebui folosiți pentru achitarea lucrărilor deja efectuate la aceste două obiective, dar important este că lucrările nu stagnează.
”Cu ceea ce am primit reușim să plătim constructorul pentru ceea ce a mai făcut și, bineînțeles, continuăm lucrările la obiective. Evident, ceea ce ni s-a alocat nu este suficient pentru a încheia investițiile, cel mai important este că lucrurile au început să se miște.”, declară edilul din Boteni.
Cu fonduri proprii, administrația locală lucrează în această perioadă și la repararea drumurilor. ”Trebuie să intervenim pentru pietruirea tronsoanelor afectate de lucrările de introducere a conductei de canalizare. Săpăturile efectuate au afectat într-o măsură mai mare sau mai mică anumite drumuri, și de aceea, este necesar să le refacem cât mai repede cu putință.”, a mai declarat șeful executivului.
Noul sediu al Primăriei este, de asemenea, în atenția edilului șef. ”Sper să putem avansa considerabil cu lucrările și poate, cu noroc, chiar să finalizăm construcția în acest an”, afirmă Vasile Leau.