40Ansamblul artistic nou înfiinţat al comunei Cepari a debutat cu succes într-un spectacol organizat în municipiul Curtea de Argeş. Numele formaţiei ce cuprinde 25 de elevi din clasele I-VIII este unul demn de talentul artiştilor “Pe şoseaua din Cepari”, titulatură inspirată dintr-o melodie celebră a locurilor.
“Dorim, cât de curând, să înfiinţăm un ansamblu şi pentru seniori, deoarece am văzut bucuria şi dorinţa oamenilor din localitate. Activităţile artistice sunt benefice atât la nivel individual, pentru dezvoltarea spirituală a fiecăruia, dar şi la nivelul comunităţii, pentru promovarea valorilor localităţii”, a declarat primarul Gheorghe Minculete. Ansamblul de copii va fi în centrul atenţiei şi cu ocazia sărbătoririi „Zilei Eroilor”, când se vor ţine slujbe de pomenire şi comemorări ale celor ce şi-au pierdut viaţa pentru ţară în luptele pentru apărarea patriei şi valorilor strămoşeşti.
Cu fonduri proprii, administraţia locală a început pietruirea drumurilor şi uliţelor săteşti, acţiune desfăşurată în toată localitatea, acolo unde infrastructura rutieră necesită astfel de intervenţii. În acelaşi timp, în comună au început lucrările de modernizare a şcolii Cepari Ungureni, proiect derulat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.