01 tigveni apaRețeaua de alimentarea cu apă în comuna Tigveni este finalizată în proporție de 100%. Conform declarațiilor edilului șef Dumitru Slătineanu, există doar două locuințe care se află mai sus de nivelul bazinului, gospodării care, în momentul de față, nu beneficiază de apă curentă. În rest, localitatea este racordată în întregime. De asemenea în Tigveni există 17 km de rețea de canalizare funcțională. ”După încheierea lucrărilor privind branșările, pe Valea Bădislavei se lucrează acum la cele două poduri – unul realizat din fonduri proprii și altul ca parte al proiectului finanțat cu fonduri europene, prin care DGASPC construiește căsuțe și centre de zi pentru persoanele cu dizabilități.”, a declarat primarul din Tigveni.

De la începutul anului în comună a fost continuată acțiunea de modernizare a iluminatului public, montându-se încă 400 de lămpi ultramoderne. ”Zonele centrale au iluminat din stâlp în stâlp. În total, la nivelul localității funcționează un număr de peste 1.300 de corpuri de iluminat, asigurând o foarte bună vizibilitate în orice condiții.”, spune edilul șef.
Vești bune în ceea ce privește demersul privind introducerea alimentării cu gaze la nivelul localității. La sfârșitul lunii mai a fost depus pentru finanțare la Ministerul Dezvoltării studiul de fezabilitate și documentația conținând ridicările topografice.