bughea de jos primar 1Fiindcă majoritatea localnicilor și-a manifestat interesul și dorința de a avea rețea de gaze în comună, conducerea administrației din Bughea de Jos a depus studiul de fezabilitate și documentele aferente la Ministerul Dezvoltării, pentru obținerea finanțării. ”Foarte important este faptul că magistrala de la Câmpulung se află la limită cu localitatea noastră, fiind supradimensionată, în urma solicitărilor noastre anterioare, iar până la prima locuință din Bughea de Jos nu sunt decât 300 de metri! Ar fi, așadar, costuri reduse din acest punct de vedere”, afirmă primarul Ion Tănăsescu.

Între timp, investițiile continuă! ”Am reușit să finalizăm achiziția pentru dotarea cabinetului stomatologic, obiectiv finanțat cu fonduri europene prin GAL și sperăm ca în cel mai scurt timp să se reia lucrările la amenajarea vestiarelor aferente sălii de sport - proiect finanțat tot cu fonduri externe, tot prin Grupul de Acțiune Locală.” a mai declarat edilul din Bughea de Jos.

Ploile din ultima perioadă nu au împiedicat continuarea lucrărilor pentru suplimentarea debitului în zona Mlăci, conform declarațiilor primarului mai fiind de confecționat și de montat comunele de apă.