bascov ziua eroilor 1Au început lucrările de reabilitare și modernizare a drumului comunal DC 173: Mica-Brăileni, cu cele 8 străzi aferente. ”Drumul principal va fi reabilitat, și se va turna un nou strat de asfalt, de 6-8 cm; se vor amenaja de-a lungul lui șanțuri pluviale, poduri, podețe pentru acces în curțile cetățenilor. De asemenea, străzile aferente vor fi asfaltate și se vor realiza canale de scurgere pluvială. Lucrările sunt foarte complexe, costurile ridicându-se la peste 63 de miliarde de lei vechi.”, declară primarul Gheorghe Stancu.

În același timp, continuă lucrările de modernizare și asfaltare  pe strada Azurului și Măceșului și se lucrează la podul de la Scheau.
Cât de curând vor fi demarate și lucrările pentru construirea creșei de la Bascov. ”Din păcate, la licitația privind construirea creșei Bascov avem o contestație și, deocamdată, până la soluționare, nu putem semna contractul, pentru a da drumul la lucrări.”, a explicat edilul șef.

Primăria Bascov lucrează la studiul de fezabilitate privind accesarea unor fonduri de mediu pentru modernizarea și reabilitarea iluminatului public, proiect în valoare de 10 miliarde de lei vechi.

Pe traseul autostrăzii Bascov-Curtea de Argeș, au fost identificate și realizate peste 600 de planuri parcelare, de către Primărie.
”Este o muncă pe care noi, ca administrație o facem, de ceva vreme, și nu este ușor, având în vedere că foarte mulți proprietari sunt plecați în străinătate”, afirmă șeful executivului.
De Ziua Eroilor, Primăria Bascov a depus coroane de flori în memoria celor ce și-au dat viața în luptele pentru păstrarea integrității naționale, la toate monumentele din localitate.