babana 3Pe 6 iunie, de Ziua Eroilor la Biserica din Valea Caprei - Parohia Groși, a avut loc slujba de pomenire a eroilor căzuți la datorie în Primul și al Doilea Război Mondial. După susținerea unui program artistic de către elevii Școlii Gimnaziale Băbana și a depunerii de coroane de flori la Monumentul Eroilor, cei prezenți au ciocnit un ou roșu spunând tradiționalul ,,Hristos s-a înălțat!"

Iluminat public modernizat
În această perioadă atenția administrației din Băbana s-a îndreptata către iluminatul public, care a fost modernizat. Investiția a fost suportată în totalitate de la bugetul local.
“S-au achiziționat și montat 300 de lămpi stradale LED, cu consum redus, de 30 de wați, astfel că 90% din cele vechi au fost înlocuite. Iluminatul public este din stâlp în stâlp. Valoarea investiției a fost de 50.000 lei.”, precizează primarul Bebe Ivan.

Două zile de sărbătoare
Pe 20 și 21 iulie administrația din Băbana organizează Zilele Comunei, prilej de reuniune a întregii comunități în spirit de sărbătoare. “Agentul economic care are exclusivitate la vânzarea  produselor alimentare și băuturilor alcoolice aduce și plătește soliștii vocali-instrumentali. Noi, ca administrație, vom premia  6 cupluri care au împlinit 50 și 60 ani de căsnicie cu câte 500 lei!”, anunță primarul din Băbana.