62În perioada următoare la Băbana se vor asfalta două drumuri comunale din satul Ciobănești, în lungime totală de 900 de metri. În paralel, lucrările la construcția noului dispensar din comună avansează în ritm susținut.
“În urma invitațiilor la licitație lansate către constructori, s-au primit ofertele pentru asfaltarea  a doua drumuri locale aflate în Ciobănești - Piscul Comana și Piscul Bădești,  și a fost desemnat câștigătorul, astfel că ne putem apuca de lucru. Valoarea acestei investiții este de 150.000 lei noi, bani proveniți din fondul de rulment. Tronsoanele care vor fi asfaltate au 300 și, respectiv, 600 de metri. După Slătioarele, Ciobănești este al doilea sat din comună în care lucrările de asfaltare a drumurilor comunale se vor finaliza. În privința Dispensarului, lucrările au avansat într-un ritm uimitor. Lucrăm în regie proprie, cu oameni de la ajutorul social, însă sunt și localnici care, din proprie inițiativă, pun umărul la ridicarea acestui așezământ atât de util comunității. În contractul pe care îl avem cu Petrom, se specifică drept termen de finalizare a investiției 30 octombrie, însă în ritmul în care se lucrează cred că putem inaugura dispensarul pe 20 iulie, de ziua localității. Vreau să mulțumesc oamenilor care ajută la edificarea acestei unități medicale. Faptul că lucrăm în regie proprie ne scutește de mulți bani. Manopera aproape ar dubla costurile!”, ne-a declarat primarul din Băbana, Bebe Ivan.

Învierea Domnului să vă găsească în tihnă alături de cei dragi. Masă bogată, la zi luminată! Sărbători fericite tuturor!
Primăria și Consiliul Local Băbana
Primar, Bebe Ivan