În cel mai scurt timp, vor începe lucrările de reabilitare și m50odernizare la Școala Cepari Ungureni, investiție cuprinsă în proiectul derulat cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional.
”Procesul didactic se va desfășura fără probleme, deoarece orele vor fi ținute la Școala Urluiești, pe toată durata derulării activităților. Reabilitarea școlii înseamnă reparații capitale, cu acoperiș nou, reparații ale zidurilor, finisaje interioare și exterioare, iar modernizarea constă în centrală termică, grup sanitar nou, precum și dotarea cu echipamente moderne, cum ar fi computere. În 5 luni de la începerea investiției, proiectul va fi finalizat, astfel că, noul an școlar 2015-2016 le va aduce copiilor (30 de elevi din ciclul preșcolar și primar) și profesorilor o unitate de învățământ practic nouă.”, spune primarul Gheorghe Minculete.
Peste 30 de km de drumuri comunale sunt pietruite în comuna Cepari în această perioadă. ”Aducem balast dar și piatră concasată pentru o lucrare de calitate. Acționăm cu utilajele proprii și cu forță de muncă proprie pentru a reduce pe cât posibil cheltuielile”, afirmă șeful executivului din Cepari.
Așa cum anunțam în numărul trecut, primarul Gheorghe Minculete a întreprins demersuri pentru formarea unui grup folcloric al localității. ”Am căutat elevi interesați și, bineînțeles, talentați și deja au început repetițiile. Cu toții de-abia așteptăm ca în momentele de sărbătoare să-i vedem pe scenă și să ne mândrim cu ei, să reînviem tradițiile din această zonă”, spune edilul șef.


Apropierea Sărbătorilor Pascale să fie un moment unic de întoarcere spre pietate, armonie, speranță, toleranță, evlavie… HRISTOS A ÎNVIAT!
Primăria și Consiliul Local Cepari
Primar, Gheorghe Minculete