vulturestiAutoritățile locale vor finaliza până la data de 1 septembrie asfaltarea DC 51 Vulturești-Bârzești, în lungime de 3 km, proiect derulat exclusiv cu fonduri locale. ”În aceste zile (n.r. 21 august) se toarnă ultimul strat de asfalt pe drumul comunal. Mai sunt de făcut marcajele și semnalizarea, iar la finalul lunii august lucrarea va fi gata. Sunt convinsă că asfaltarea acestui drum va contribui la îmbunătățirea infrastructurii de circulație din comună, este o cale de acces extrem de utilă”, declară primărița Irina Poșircă.
Pe de altă parte, la nivelul Primăriei Vulturești au avut loc de curând primele discuții privind introducerea gazelor naturale în comună. S-a luat decizia întocmirii unui proiect în acest sens, în momentul de față lucrându-se la studiul de fezabilitate necesar investiției. Ulterior, proiectul pentru introducerea gazelor va fi depus în cadrul unui program cu finanțare europeană.

Lucrări în școli
În luna august, în cele patru școli și șase grădinițe de pe raza comunei au fost făcute pregătiri pentru debutul noului an școlar. În toate unitățile școlare s-a făcut curățenie, în curți a fost cosită vegetația uscată, iar sălile de clasă au fost igienizate. Totodată, administrația publică locală a făcut o solicitare către Consiliul Județean Argeș pentru alocarea unor fonduri în vederea montării unor noi centrale termice la Școala Vulturești.