Tipărire

babanaAdministrația din Băbana derulează în această vară o serie de lucrări în special pe infrastructură, obiective de investiții mai mult decât necesare comunității. În acest context, primarul Bebe Ivan anunță începerea lucrărilor de asfaltare a DC 177B, Piscul Radului - Măneasa.
S-a lucrat și se lucrează la realizarea de șanțuri betonate pe DC 177A, Manolești, investiție derulată cu fonduri guvernamentale, prin PNDL 1, la amenajarea pârâului Vârtej, investiție realizată de Administrația Bazinală Argeș-Vedea, la îndepărtarea urmărilor alunecării de teren din satul Groși, investiție suportată de Consiliul Județean Argeș, la realizarea unui grup sanitar la Școala Băbana, la podul peste pârâul Vârtej, investiție finanțată prin PNDL 2, la realizarea de șanțuri betonate DC177 - Negulești, cu fonduri de la bugetul local.

“De curând în comună au început lucrările de asfaltare a DC 177B Piscul Radului - Măneasa, pe o lungime de 3,15 km. Valoarea totala a investiției este de 3.590.982 lei, iar fondurile sunt obținute de la Ministerul Dezvoltării. De asemenea se continuă lucrările la sala de sport, lucrare finanțată de Consiliul Local Băbana. Din păcate, pentru alunecarea de teren din punctul Băcani, investiție suportată de  Guvern, nu s-a găsit încă un constructor.”, ne-a precizat primarul din Băbana, Bebe Ivan.