poienari de muscelMai multe drumuri locale au fost reparate și pietruite în luna iulie, la Poienarii de Muscel. Administrația publică locală a intervenit pentru reabilitarea căilor de acces din zonele Vâlcești, Valea Îndărăt, Valea lui Bad și Mărtin, ultimele două localizate în satul Jugur. Lucrările vor continua pe tot parcursul verii, în anumite zone acestea presupunând și refacerea șanțurilor și a podețelor aferente.

”Suntem în procedură de licitație pentru un proiect privind realizarea unui pod peste pârâul Valea Dracului, în zona Mărgești. Se va realiza astfel conexiunea acestui cătun cu restul localității. Este vorba de un pod cu o deschidere de 5 metri, destinat traficului auto și pietonal, extrem de necesar întrucât cel actual nu mai corespunde cerințelor de circulație. Investiția se va realiza din bugetul local”, declară primarul Ion Banzea. Referitor la alte două proiecte, finanțate din surse guvernamentale, cel de captare a unui izvor de apă în zona Valea Iederii este realizat în proporție de 50%, iar cel de reabilitare a dispensarului uman din satul de reședință se află în procedură de licitație.

Ziua comunei, pe 19 august
În altă ordine de idei, la mijlocul lunii august, în comună va fi mare sărbătoare! Primăria și Consiliul Local Poienari de Muscel pregătesc pentru data de 19 august o nouă ediție a Zilei Comunei. Evenimentul se va desfășura în locația obișnuită și va aduce în fața cetățenilor și a oaspeților prezenți cunoscuți artiști locali, de la Casa de Cultură ”Tudor Mușatescu” Câmpulung  și din cadrul Ansamblului ”Doina Argeșului”. Cu prilejul Zilei Comunei, la Poienarii de Muscel se va desfășura și ceremonia de aprindere a Flăcării Centenarului Marii Uniri. Ceremonialul solemn va avea loc la Monumentul Eroilor din localitate, în prezența autorităților locale și a reprezentanților Consiliului Județean Argeș.